Pradinis / Receptai / Riešutų ir dribsnių batonėliai

Riešutų ir dribsnių batonėliai

Pagrindui reikės:

150 g graikinių riešutų
1 stiklinės avižinių dribsnių
8–10 datulių
1 šaukšto kokosų sviesto

Karamelei reikės:

10–12 datulių
2 šaukštų riešutų kremo
½ stiklinės vandens
šiek tiek Himalajų druskos

Glajui reikės:

šokolado (naudojau juodąjį, kuriame 100 proc. kakavos)

Gaminimo eiga:

Maisto smulkintuvu sutrinkite karamelei skirtus produktus. Tada atskirai sutrinkite pagrindo ingredientus. Į pailgas ar apskritas formeles (geriausia naudoti silikonines arba tokias, iš kurių būtų lengva išimti batonėlius) dėkite pagrindo masės, tada karamelės. Laikykite šaldytuve per naktį.

Ištirpinkite šokoladą ir užpilkite ant sustingusių batonėlių. Dėkite į šaldytuvą sustingti.

Receptas ir nuotrauka tinklaraščio „Julchiko receptai“ autorės

https://www.instagram.com/julchiko_receptai/

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top