Reikės:
200 g pievagrybių,
2 valg. š. ryžių,
1 saujos šaldytų žirnių,
1 morkos,
svogūnų laiškų,
krapų,
1 valg. š. sviesto arba aliejaus,
3 valg. š. grietinės (aš naudojau grietinėlę),
druskos, mėgstamų prieskonių ar sultinio kubelio pagal skonį,
500 ml vandens.
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustykite ir pakepkite svieste arba aliejuje.
Užvirkite vandenį, suberkite ryžius, žirnius, smulkintas morkas ir virkite apie 10 minučių.
Sudėkite apkeptus pievagrybius, pagardinkite druska, mėgstamais prieskoniais arba sultinio kubeliu ir dar šiek tiek pavirkite, kol ryžiai ir daržovės išvirs.
Prieš baigiant virti sudėkite smulkintus svogūnų laiškus, krapus ir grietinę arba grietinėlę.
Skanaus!