Reikės:
300 g miltų
80 g kokybiškos nesaldžios kakavos
2 šaukštelių kepimo miltelių
150 g minkšto sviesto
200 g cukraus
3 kiaušinių
180 ml pieno
10 vnt. „After Eight“ saldainių
1 šaukštelio pipirmėčių ekstrakto
žiupsnelio druskos
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišyti visus sausus produktus, išskyrus cukrų.
Sviestą ištrinti su cukrumi iki šviesios masės, po vieną mušti kiaušinius ir kaskart gerai išmaišyti masę.
Palaipsniui maišant suberti birius produktus į kiaušinių masę. Supilti pieną ir gerai išmaišyti. Supilti pipirmėčių ekstraktą, suberti sulaužytus saldainius. Gerai išmaišyti. Masė bus gana tiršta.
Sudėti tešlą į popierines keksiukų formeles ir kepti apie 25 min. 180 °C temperatūroje, kol keksiukai gražiai iškils ir iškeps. Atvėsinti.
Puošti pagal fantaziją.