Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Šokoladiniai pyragėliai
Receptai

Šokoladiniai pyragėliai

ATNAUJINTA:6 sausio, 2013Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Lava-1

Klasika tapę šokoladiniai pyragėliai abejingų nepalieka: kas galėtų atsispirti tiršto, karšto šokolado ir maloniai aštrių aitriųjų paprikų duetui. Šie pyragėliai turi stebuklingą poveikį – jie šildo ir skaidrina nuotaiką. Rekomenduojame išbandyti! O juos paruošti – vieni juokai, užtruksite vos 20 minučių.

4 porcijoms reikės:

  • 100 g 70% šokolado
  • 100 g sviesto
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų cukraus
  • 2 šaukštų miltų
  • 50 ml brendžio
  • 0,5 šaukštelio aitriųjų paprikų miltelių
  • Cukraus pudros

Darbo eiga:

1. Nuolat maišydami ištirpinkite šokoladą ir sviestą.

2. Kiaušinius lengvai paplakite šakute, sumaišykite su miltais ir cukrumi.

3. Į miltų, cukraus ir kiaušinių mišinį supilkite pravėsusią šokolado ir sviesto masę. Išmaišykite, paskaninkite šlakeliu brendžio ir aitriosiomis paprikomis.

4. Formeles gausiai patepkite sviestu. Išpilstykite šokolado masę. Patogiausia tai daryti naudojant skysčių matavimo indą arba ąsotėlį.

5. Pyragėlius kepkite iki 200ºC temperatūros orkaitėje. Labai svarbu jų neperkepti, todėl atidžiai stebėkite. Priklausomai nuo to, kokios konsistencijos norite, kepkite nuo 7 iki 10 minučių. Iš orkaitės ištraukti reikėtų tada, kai kraštai iškilę, o viduriukas dar skystas.

6. Pabarstykite cukraus pudra ir mėgaukitės.

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisGyvenimas kupinas įkvėpimo
Kitas straipsnis Makiažo ABĖCĖLĖ

Susiję straipsniai

Viščiukų peteliai su ryžiais

16 gegužės, 2025

Vištiena su grietinėlės padažu ir makaronais

13 gegužės, 2025

Azijietiško stiliaus kiaulienos troškinys

7 gegužės, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.