Pradinis / Receptai / Speltų miltų spurgos

Speltų miltų spurgos

Reikės:

260 g visų grūdo dalių speltų miltų
80 g cukraus
2 šaukštelių kepimo miltelių
180 ml migdolų pieno (tinka bet koks augalinis)
80 g obuolių tyrės (smulkiai tarkuoto obuolio)
30 g kokosų aliejaus (išlydyto)
1 šaukštelio ryžių arba obuolių acto
vanilės

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Inde sumaišykite speltų miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Sudėkite visus likusius ingredientus ir išmaišykite iki vientisos masės. 

Spurgų kepimo formą šiek tiek patepkite kokosų aliejumi. Vienai spurgai suformuoti reikia apie 2 arbatinių šaukštelių tešlos.

Kepkite apie 25 minutes. Kai iškeps, kelias minutes palaukite – bus lengviau gražiai išimti iš formos. 

Tinklaraščio „Žalia, bet ne žolė“ receptas

http://zaliabetnezole.lt

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top