Reikės:
8 tortilijų
2 vištos krūtinėlių
raudonos saldžiosios paprikos
grūstos aitriosios paprikos
maltų kalendrų
džiovintų čiobrelių
druskos
salotų (špinatų lapų, gūžinių salotų)
1 pomidoro
pusės ilgavaisio agurko
1 avokado
Padažui:
3 valg. š. majonezo
3 valg. š. grietinės
2 česnako skiltelių
šviežių krapų
Gaminimo eiga:
Vištos krūtinėles perpjaukite išilgai. Iš abiejų pusių apibarstykite prieskoniais. Dėkite ant kepimo popieriaus, uždenkite juo ir švelniai padaužykite kočėlu. Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir iškepkite keptuvėje.
Ant pašildytų tortilijų išdėliokite pjaustytas daržoves, užpilkite padažo ir uždėkite vištieną.