Pradinis / Receptai / Voveraitės su grietinėlės padažu

Voveraitės su grietinėlės padažu

Pixabay nuotr.

Reikės:

4 stiklinių voveraičių
1 šaukštelio lydyto (ghi) sviesto
pipirų
druskos
čiobrelių

Padažui reikės:

400 ml grietinėlės
1 svogūno
2 šaukštų miltų
druskos
pipirų

Gaminimo eiga:

Voveraites šiek tiek susmulkinkite. Į keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir įkaitinkite. Tuomet sudėkite voveraites, pagardinkite druska, pipirais ir čiobreliais. Kepkite, kol nebeliks skysčio nuo voveraičių. Kitoje keptuvėje ant silpnos ugnies apkepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, supilkite grietinėlę, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite padažą druska ir pipirais. Ant voveraičių užpilkite grietinėlės padažą ir patiekite kartu su bulvėmis ir raugintais agurkais.

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top