
Reikės:
4 stiklinių voveraičių
1 šaukštelio lydyto (ghi) sviesto
pipirų
druskos
čiobrelių
Padažui reikės:
400 ml grietinėlės
1 svogūno
2 šaukštų miltų
druskos
pipirų
Gaminimo eiga:
Voveraites šiek tiek susmulkinkite. Į keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir įkaitinkite. Tuomet sudėkite voveraites, pagardinkite druska, pipirais ir čiobreliais. Kepkite, kol nebeliks skysčio nuo voveraičių. Kitoje keptuvėje ant silpnos ugnies apkepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, supilkite grietinėlę, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite padažą druska ir pipirais. Ant voveraičių užpilkite grietinėlės padažą ir patiekite kartu su bulvėmis ir raugintais agurkais.