Pradinis / Receptai / Burokėlių humusas

Burokėlių humusas

Reikės:

3 virtų burokėlių

1 skardinės konservuotų avinžirnių

3 šaukštų sezamų pastos

3 šaukštų citrinų sulčių

1 skiltelės česnako

druskos

Gaminimo eiga:

Burokėlius, avinžirnius su skysčiu, 3 šaukštus sezamų pastos, česnaką ir citrinos sultis sudėkite į trintuvą. Viską sumaišykite ir užberkite druskos pagal skonį. Jei norite skystesnės humuso masės, galite įpilti skysčio, likusio nuo konservuotų avinžirnių. Paruoštą humusą galite skanauti su šviežių daržovių lazdelėmis.

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top