Jums reikės:
800 g cukinijų,
2 kiaušinių,
10 v. š. miltų,
2 v. š. smulkintų krapų,
1 v. š. smulkintų petražolių,
100 g fermentinio sūrio,
1 svogūno,
2 skiltelių česnako,
druskos,
pipirų.
Darbo eiga:
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Jei labai vandeningos, nuspaudžiame skystį. Pilame išplaktus kiaušinius, dedame krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų. Viską sumaišome. Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo.
Kepame blynelius apie 5 min. iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda (jei kepdami matote, kad blyneliai labai minkšti, įberkite dar šiek tiek miltų). Patiekiame su grietine. Skanaus!