Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Makaronų salotos su kukurūzais ir feta
Receptai

Makaronų salotos su kukurūzais ir feta

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Jums reikės:

100 g makaronų (vamzdelių),
120 g konservuotų kukurūzų,
saujos mažų pomidorų,
šiek tiek kubeliais pjaustyto fetos sūrio,
pusiau perpjautų juodųjų alyvuogių,
džiovintų raudonėlių arba bazilikų,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
grūstos didelės česnako skiltelės,
žiupsnio druskos,
tyro alyvuogių aliejaus (apie 2 v. š).

Darbo eiga:

Užviriname vandenį. Sudedame makaronus ir įberiame žiupsnį druskos. Verdame apie 7–9 minutes ant silpnesnės ugnies. Kukurūzų skystį nuvarviname, kukurūzus sudedame į salotų dubenį, įmetame pusiau perpjautas alyvuoges, pusiau perpjautus pomidorus, dedame fetos, česnako ir gerai viską išmaišome.

Kai makaronai išverda, nupilame vandenį, mikliai suberiame juos į dubenį su daržovėmis, pabarstome pipirais, bazilikais arba raudonėliais, apšlakstome aliejumi ir iškart patiekiame. Skanaus!

www.tastyart.lt

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisTortas „Skruzdėlynas“ su saldintu sutirštintu pienu
Kitas straipsnis Sausų akių liga. Ar ja nesergate?

Susiję straipsniai

Itališkos salotos

10 birželio, 2025

Virtinukai su trešnėmis

4 birželio, 2025

Kalakutiena įdaryti pomidorai su kuskuso salotomis

30 gegužės, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.