Pradinis / Receptai / Spanguolių ir obuolių padažas

Spanguolių ir obuolių padažas

Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 250 g šviežių arba šaldytų spanguolių

  • 2 obuolių

  • 100 g cukraus

  • šiek tiek cinamono

Gaminimo eiga:

Obuolius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į puodą sudėkite visus ingredientus ir užpilkite truputį vandens. Virkite, kol viskas suminkštės, bet išlaikys formą. Tai užtruks apie 5 minutes, jei naudojate šaldytas spanguoles, arba 8–10 minučių, jeigu naudojate šviežias. Padažą atvėsinkite ir laikykite šaldytuve, prieš patiekdami atšildykite iki kambario temperatūros.

Šaldytuve padažą galima laikyti savaitę. Jį galite naudoti kalėdinei ančiai ar kalakutui gardinti.

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top